Bismillahirrahmanirrahim Ey imân edenler, siz kendinize bakın. Siz hidâyet üzere olduğunuz sürece, dalâlet üzere olanlar size zarar veremez. Hepinizin dönüşü ancak Allah'a dır. O, size yapmış olduğunuz şeyleri haber verecektir. Mâide sûresi-105
Bir Hadis
Hz. Peygamber (sav) buyurdular ki;
İnsanları doğru yola çağıran kimseye, kendisine uyanların sevabı gibi sevap verilir. Ona uyanların sevaplarından da hiçbir şey eksilmez.
Başkalarını sapıklığa çağıran kimseye de, kendisine uyanların günahı gibi günah verilir. Ona uyanların günahlarından da hiçbir şey eksilmez.
Müslim, İlim 16
Bir Dua
“Allah’ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, açığı ve gizlisi ile her türlü hayrı, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah’ım!) Duamı kabul eyle.” (Hâkim, Deavât, No: 1911)
Hikmetli Söz
Dört şeyi, dört şeyden temizle;
Dilini gıybetten,
kalbini kıskançlıktan,
mideni haram lokmadan, davranışlarını riyadan. - (Feriduddin Attar)