Ey iman edenler Allah`ın kendilerine gazab ettiği bir kavmi veli (dost ve yönetici) edinmeyin.Kafirlerin mezar halkından umut kestikleri gibi onlarda ahiretten umut kesmişlerdir.
(Mümtehine sûresi-13)
Bir Hadis
İbnu Abbas (ra) anlatıyor: Resulullah (s.a.v) buyurdular ki: Duvarları örtmeyin. Kim kardeşinin mektubuna, onun izni olamdan bakarsa, tıpkı ateşe bakmış gibi olur. ALLAH`tan avuçlarınızın içiyle isteyin, sırtlarıyla istemeyin; dua tamamlanınca avucunuzu yüzlerinize sürün. (Ebu Davud, Salât 358)
Bir Dua
Bismillahirrahmanirrahim
Rabbim Beni annemi babamı inanmış olarak evime girenleri mümin erkekleri ve mümin kadınları bağışla zalimleri ise daima helak et. (Nûh Suresi-28)
Hikmetli Söz
Biz Müslümanlar hak ile batılı birbirinden ayırmak için söyleyene değil, söylenene baktığımız; şahsı değil, sözü tanıdığımız devirlerde cihanın en yüksek milletiymişiz. Mehmet Akif Ersoy